POSKUPLJUJE VODA U BEOGRADU

0

POSKUPLJUJE VODA – Cena za isporučenu vodu i odvođenje otpadnih voda za sve kategorije potrošača biće od 1. januara 2021. povećana za pet odsto, navodi se u saopštenju JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

Iz pomenutog preduzeća navode da ovo poskupljenje, za koje je dobijena saglasnost Grada, predstavlja minimalno povećanje cene posle više od četiri godine.

Od 1. januara cena kubnog metra vode za domaćinstva i sportsko-rekreativne centre iznosiće 59,46 dinara, za odvođenje otpadnih voda 24,04 dinara, stavka ostali potrošači iznosiće 98,40 dinara, dok će za kanalizaciju cena po istoj jedinici iznositi 52,95 dinara.

Iz Vodovoda navode da će, na osnovu dosadašnjej prosečne potrošnje četvoročlane porodice u Beogradu, mesečni račun biti uvećan za oko 55 (voda), odnosno za 80 dinara (voda i kanalizacija).

JOŠ JEDAN MINIMALAC ZA NAJUGROŽENIJE SEKTORE PRIVREDE
DO KRAJA DECEMBRA JEDNOKRATNA POMOĆ ZA SVE PENZIONERE

Izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar