PAYONEER – KORISNICI DO DALJEG NE MOGU PODIĆI SVOJ NOVAC

0

PAYONEER – Zbog bankrota nemačke finansijske kompanije Wirecard zamrznute su sve kartice i sredstva na njima, za sve korisnike Payoneer širom sveta, uključujući i Srbiju.

Sve kartice Wirecard povezane su sa Payoneer nalozima, pa su stoga sve aktivnosti blokirane. Trenutno je moguće samo prebacivanje sa jednog Payoneer naloga na drugi, dok podizanje novca nije moguće. Oni ističu da na problemu rade i nadaju se da će uskoro naći rešenje.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: INFONa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar