#OSTANIKODKUCE – BEOGRAĐANI, BUDITE ODGOVORNI, ALI I SOLIDARNI!

0

Ekipa portala Beograd uživo želi da doprinese opštoj solidarnosti i odgovornosti u situaciji koja nas je sve zadesila i kojoj se svi prilagođavamo iz dana u dan. Pozivamo sve da što manje izlaze iz kuće. Ovaj apel od početka se nije odnosio na odlazak na posao, u prodavnicu, apoteku i sličnu kupovinu.

Ovo je naravno najlakše reći, a u praksi je teško uraditi. Iako živimo u digitalnom dobu, svima je jasno da mnogi ne mogu i nemaju uslova da rade od kuće, tako da pored apela da ostanete kod kuće, apelujemo i na sve druge da imaju razumevanja za one koji moraju da idu na posao. Na prvom mestu su svi prodavci čija radna mesta su preplavljena već nedelju dana i koji, pored zdravstvenih radnika, u ovom trenutku rade najteži i najrizičniji posao u našem gradu.

Pokažimo u ovo vreme malo više empatije jedni prema drugima, umesto da upiremo prstom, hajde da pomognemo i objasnimo svima bitnost svakog pojedinačnog postupka i kolektivnu odgovornost.

Nadamo se vrlo brzo lepim vestima, minimalnim posledicama ove epidemije i vanrednog stanja. Zato vas i pozivamo da nam šaljete sve što je lepo i u ovim trenucima, kako bismo širili pozitivnu energiju zajedno. Šaljite nam u inbox naše stranice na Facebook-u, na mail portal@beograduzivo.rs ili u viber zajednici.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar