50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

OGLASILE SE SIRENE ZA VAZDUŠNU OPASNOST NA SEVERU KOSOVA

0

Rano jutros oko 06.15h u severnoj Kosovskoj Mitrovici u severnoj Kosovskoj Mitrovici oglasile su se sirene za vazudšnu opasnost. Prema prvim informacijama, došlo je do upada specijalnih jedinica ROSU na sever, a akcija se sprovodi na najmanje dve lokacije – Kosovskoj Mitrovici i opštini Zvečan.

Zbog nastale situacije, predsednik Srbije naredio je stavljanje svih jedinica Vojske Srbije u stanje pune borbene gotovosti.

Mediji prenose da su pripadnici specijalne jedinice ROSU jutros upali u naselje Bošnjačka mahala i u zgradi koja je poznata pod nazivom Beograđanka uhapsili jednog pripadnika KPS-a srpske nacionalnosti. Hapšenja su se dogodila i u ostalim delovima severnog Kosova, a u Zubinom Potoku uhapšen je jedan policajac KPS-a, takođe srpske nacionalnosti. Sirene za vazdušnu opasnost se i dalje čuju.

Kako su preneli kosovski mediji, u pitanju je akcija na severu Mitrovice protiv krijumčarenja, dok u kosovskoj policija ovog regiona još uvek nemaju zvanične informacije o tome šta se događa.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Izvor: Blic, N1

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar