NOVO OBRAĆANJE VUČIĆA – HOĆE LI BITI IZMENA DONETIH MERA?

2

OBRAĆANJE VUČIĆA – Danas tačno u 15h građanima Srbije obratio se predsednik Aleksandar Vučić, a povodom sinoćnjih protesta koji su se održali ispred Narodne Skupštine u centru Beograda. Podsetimo, građani su izašli na ulice ubrzo nakon objavljivanja novih mera u cilju sprečavanja širenja korona virusa – policijski čas tokom celog vikenda i zabrana okupljanja više od 5 ljudi u zatvorenom, ali i na otvorenom.

Tokom obraćanja, navedeno je da će Krizni štab sutra, odnosno 9. jula doneti konačne mere koje se odnose na petak, subotu i nedelju, kao i da li će biti zabrane kretanja. Mere će svakako biti pooštrene, ali ipak još uvek nije poznato da li će biti uvođenja vanrednog stanja i policijskog časa tokom vikenda.

SCENE SA PROTESTA U BEOGRADU (FOTO, VIDEO)

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

2 коментара

  1. Nema ovo veze sa opozicijom niti politicarima treba da shvatis da vise nisi pozeljan na politickoj sceni Srbije, idi netreba nam ni Causesku ni Milosevic idi da lakne Srbiji. Dosta je diktature pusti narod da zivi ako je nekome do umiranja i to nije tvoj problem. nema smrti bez sudnjega dana! bez Bozijeg dopustenja ni kosa sa glave da padne nemoze, tvoje zatvaranje naroda dok se ti setas bez maske po belom svetu nece ti pomoci razjaren narod te doveo na vlast on ce i da te skine odatle!

Ostavite komentar