NOVAK ĐOKOVIĆ POZITIVAN NA KORONA VIRUS

0

NOVAK ĐOKOVIĆ POZITIVAN – Pre dva dana pisali smo o testiranju svih učesnika Adria Tour-a na korona virus, a kako je danas objavio Novak Đoković, i on i njegova supruga Jelena pozitivni su na kovid19. U saoštenju se dodaje da su njegova deca negativna. Novak i Jelena su odmah po dolasku u Beograd otišli na testiranje.

Novak u saopštenju navodi sledeće:

Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi.

VIKTOR TROICKI POZITIVAN NA KORONA VIRUS

Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za pet dana.

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE
DONETE NOVE MERE – MASKE OBAVEZNE NA ODREĐENIM MESTIMA, ZABRANJENE POSETE BOLNICAMA

Izvor: Tanjug, 021.rs

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar