NEMA VIŠE DOSTAVE PREKO DANA – SNABDEVANJE RADNJI I RESTORANA PO NOVIM PRAVILIMA

0

Radnje, restorani i svi objekti kojima se dostavnim vozilima vrši snabdevanje objekata od narednog meseca u Beogradu moraće da se prilagode novim pravilima.

Naime, od 1. decembra počinje da važi nova satnica za dostavu – između 20h uveče do 7h ujutru. Do sada je dostava bila između 9h i 14h, ali su se mnogi žalili da dostavna vozila prave dodatne gužve u saobraćaju i blokiraju trake.

Kontrolu će vršiti Komunalna milicija, a van predviđenog vremena biće kažnjeni i oni koji dostavljaju, kao i oni kojima se dostavlja roba.

POGLEDAJ JOŠ: INFONa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar