KADA JE DRUGO IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“?

0

DRUGO IZVLAČENJE UZMI RAČUN I POBEDI – Prošlog vikenda tačnije 28. novembra održano je prvo izvlačenje nagradne igre Uzmi račun i pobedi. Podsetimo, u pitanju je igra koja se bazira na sakupljanju fiskalnih računa, sa minimalnim iznosom od 100 dinara po računu. U jednoj poslatoj koverti treba da bude 10 fiskalnih računa, a mogu da se šalju svi fiskalni računi od 1. septembra ove godine.

Nagradna igra se formalno priređuje od 15. novembra do 26. decembra 2020. U ovom periodu će biti organizovano šest javnih izvlačenja nagrada na Prvom programu RTS-a:

  1. Prvo izvlačenje 28. novembra 2020 – Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
  2. Drugo izvlačenje 5. decembra 2020 – Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
  3. Treće izvlačenje 12. decembra 2020 – Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
  4. Četvrto izvlačenje 19. decembra 2020 – Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
  5. Peto izvlačenje 26. decembra 2020 – Jednosoban stan u Beogradu na vodi, trosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 10 automobila Fiat 500L

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna lica s prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, izuzev lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana za rad u kabinetu predsednika Vlade Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, JP Pošta Srbije i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED), kao i članovi Komisije za praćenje regularnosti izvlačenja nagrada i utvrđivanja dobitnika.

ZA NAŠE HEROJE – KARTICA POGODNOSTI ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE U KOVID SISTEMU

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar