IZMENE U VEZI PODATAKA ZA PRIJAVU ZA 100 EVRA

4

IZMENE O PRIJAVI ZA 100 EVRA – Veliki broj građana Srbije i dalje ima dosta nedoumica u vezi sa prijavljivanjem za jednokratnu pomoć u iznosu od 100 evra, kao i u vezi sa isplatom pomenutog iznosa.

Tim povodom, ministar finansija ponovio je još jednom da pravo na jednokratnu pomoć imaju svi punoletni državljani Srbije, koji na dan stupanja na snagu Uredbe (24. april 2020.) imaju prebivalište na teritoriji Srbije, sa važećom ličnom kartom.

Kao što smo već pisali, prijave će biti od 15. maja do 5. juna i to preko portala Uprave za trezor ili na broj telefona koji tek treba da bude objavljen.

Ono što je novo jeste da ima određenih izmena kod toga koje će podatke građani ostavljati prilikom prijave – broj lične karte i matični broj, kao i ime banke u kojoj već imaju račun, ili u kojoj žele da im se otvori namenski račun. Ime i prezime se ipak neće ostavljati.

KADA ĆE BITI OBJAVLJEN BROJ TELEFONA ZA PRIJAVU ZA 100 EVRA?

VLADA DANAS ODLUČUJE DA LI ĆE MOĆI U GRADSKI PREVOZ BEZ PERSONALIZOVANE KARTICE

UKIDA SE VANREDNO STANJE – ŠTA TO ZNAČI?

Izvor: 021.rs

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

4 коментара

  1. Dušan Nikolić on

    Molio bih da se objavi tačan naziv sajta uprave za trezor za prijavu.Zasada ova adresa ne postoji.Probao sam da im postavim pitanje,i dobio odgovor da adresa ne postoji.
    Pozdrav

  2. PITANJE — DA LI MOGU DA DAM BROJ RACUNA KOJI NIJE MOJ ( ZENIN,MUZEVLJEV,BRATOV,SESTRIN,ITD ITD ITD ) AKO NEMAM RACUN

  3. Ljiljana Matejic on

    Koja glupost – necete davati ime i prezime. Suvisno je, jer kada date JMBG iz njega se sve saznaje – ime i prezime, datum i mesto rodjenja, da li ste musko ili zensko… Koga Mali pravi ludim?

Ostavite komentar