IKEA POVLAČI DEČIJE PORTIKLE ZBOG RIZIKA OD GUŠENJA – POZIVAJU SE SVI KUPCI DA KONTAKTIRAJU KOMPANIJU

0

IKEA POVLAČI DEČIJE PORTIKLE – Robna kuća IKEA poziva sve kupce koji su kupili portiklu MATVRÅ, plava/crvena dva komada, da prestanu da je koriste i da kontaktiraju kompaniju IKEA radi nadoknade. U nastavku prenosimo zvanično saopštenje kompanije u celosti:

IKEA veoma ozbiljno shvata bezbednost proizvoda. Svi naši proizvodi su testirani i usaglašeni sa važećim standardima i propisima. Uprkos tome, primili smo obaveštenja o tome da dugme na MATVRÅ portikli može da otpadne, čime predstavlja opasnost od gušenja.
IKEA poziva sve kupce da vrate proizvod u robnu kuću IKEA radi punog povraćaja novca ili dobijanja sličnog proizvoda. Dokaz o kupovini (račun) nije neophodan.

Došli smo do saznanja da postoji rizik da dugme otpadne ako ga dete vuče“, navodi Emili Knuster, menadžerka u kompaniji IKEA of Sweden, i nastavlja: „Bezbednost kupaca je najviši prioritet kompanije IKEA, zbog čega smo se odlučili na opoziv dečje portikle MATVRÅ plava/crvena dva komada, kao meru predostrožnosti. Portikle istog naziva, MATVRÅ, dezen voće/povrće, zelena/žuta, bezbedne su za upotrebu zbog drugačijeg materijala i dizajna.“

portikla-ikea

foto: ikea

Dečja portikla MATVRÅ može da se vrati u bilo kojoj IKEA robnoj kući radi punog povraćaja novca ili dobijanja zamenskog proizvoda. Dokaz o kupovini (račun) nije neophodan.

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar