ŽENA SE ONESVESTILA U AUTOBUSU, A VOZAČ NIJE HTEO DA STANE?

0

Blic je podelio informaciju o incidentu koju je naša sugrađanska Selma B. podelila na društvenim mrežama, a koja se dogodila juče ujutru u gradskom prevozu.

Naime, ona kaže da se u autobusu na liniji 79, u zadnjem delu autobusa juče ujutru onesvestila jedna putnica. Sugrađani blizu nje su pokušavali da pomognu, zvali su Hitnu pomoć, ali ono što je problematično jeste što putnici tvrde da vozač nije hteo da zaustavi vozilo.

Jedan mladić se probio do vozača i zamolio ga da stane, ali je vozač samo nastavio da vozi. Ovo je prouzrokovalo problem sa Hitnom pomoći jer nisu znali gde da upute njihovo vozilo. Na kraju su putnici izneli sugrađansku na stanici u ulici Mite Ružića, u blizini Kluza.

Hitna pomoć je potvrdila da je dobila poziv i da su intervenisali na pomenutoj lokaciji. Žena je dobro, a ekipa Hitne pomoći joj je ukazala pomoć na licu mesta.

Blic je pokušao da stupi u kontakt sa privatnim prevoznikom koji „drži“ liniju 79, kao i sa Konzorcijumom privatnih prevoznika, ali im se niko nije javljalo, te o ovom incidentu nema zvaničnih saopštenja sa strane prevoznika.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

izvor: Blic


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar