ZBOG RADOVA DO POLA DECEMBRA IZMENE U TRASAMA TRAMVAJA

0

Na delu od ulice Svetozara Markovića do Resavske izvodiće se radovi na pregledu i popravci tramvajskih šina i skretnica, zbog čega će doći do promene u režimu rada tramvaja.

Do 12. decembra važiće sledeći režim:

  • tramvaji sa linije 7 i 12 saobraćaće u oba smera trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Beogradska – Trg Slavija – Nemanjina i dalje redovnim trasama;
  • tramvaji sa linije 6 saobraćaće na relaciji Ustanička – Trg Slavija.

Stajalište „Pravni fakultet” u Beogradskoj ulici koristiće tramvaji sa linije 6 kao dolazno stajalište, odnosno stajalište „Pravni fakultet” u Bulevaru kralja Aleksandra kao polazno stajalište.

Privremeno se ukidaju stajališta „Pravni fakultet” u smeru ka Tašmajdanu, „Tašmajdan”, u oba smera, „RK Beograđanka”, u oba smera, i okretnica „Tašmajdan”. Na izmenjenom delu trase vozila JGP-a koristiće postojeća stajališta.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar