50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

ZBOG HITNIH RADOVA IZMENA NA LINIJI 27E

0

Zbog radova u okviru hitne intervencije, u Ulici Dragoslava Srejovića, 30m ispred raskrsnice sa Ulicom mitropolita Petra, u subotu, 07. marta, u periodu od 06.00 do 22.00 časova menja se režim rada linije 27E.

Vozila će saobraćati, u oba smera, ulicama: Bulevar despota Stefana – Mije Kovačevića – Dragoslava Srejovića i dalje redovnom trasom.

Stajališta:

Redovno stajalište „Omladinski stadion“, u smeru ka Bloku 20, ostaje u funkciji, s tim da će vozilo nakon pomenutog stajališta nastaviti kretanje kroz kružni tok „Bogoslovija“ Ulicom Mije Kovačevića i dalje po izmenjenom režimu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar