ZAUVEK SE IZMEŠTAJU SVE LINIJE SA SAVSKOG TRGA

0

Zbog rekonstrukcije Savskog trga već od novembra 8 linija gradskog i prigradskog prevoza biće prebačeno na novu okretnicu i to ispod mosta Gazela.

Novim rešenjem rekonstruisanog Savskog trga nije predviđena mogućnost zadržavanja okretnice linija javnog prevoza na toj lokaciji, već se sve linije izmeštaju na novu okretnicu.

Čim se izgradi navedena okretnica, linije 46, 51, 91, 92, 511, 551, 553 i 601 biće dislocirane ispod Gazele, gde će im biti završno i polazno stajalište. Terminus se nalazi do novog tržnog centra Galerija Beograd u okviru naselja Beograd na vodi. Druga stanica ovih linija biće u Bulevaru Vudro Vilsona, tik ispred ulaza u Galeriju. Naredno stajalište je u Nikolaja Kravcova, a onda će autobusi dalje voziti svojim trasama.

TOKOM VIKENDA IZMENE NA 6 TRAMVAJSKIH LINIJA

NOVI, VEOMA OPASAN TREND NA GRADSKIM ULICAMA? (FOTO)

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar