ZATVARAJU SE ULICE I MENJA TRASA 20 LINIJA PREVOZA

0

Danas od 23h do nedelje 9. septembra u 24h zbog priprema i odvijanja We Fly BGD trke, biće zatvoren za saobraćaj Bulevar Nikole Tesle. Bulevar se zatvara na deonici od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta.

U nedelju od 17h do 20h, u vreme održavanja trke, zatvaraju se ulice:

  • Brankov most
  • Prizrenska ulica
  • Terazije
  • Trg Slavija
  • Nemanjina
  • Balkanska
  • Gavrila Principa
  • Bulevar Mihajla Pupina (u smeru ka GO Novi Beograd)
  • ulica Trešnjinog cveta

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Trešnjinog cveta.

Vozila sa linija 27E, 35 i 43 će se, u oba smera, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa Novi Beograd /Blok 20/.

Vozila sa linije br. 60 će se u subotu, u smeru ka okretnici „Novi Beograd-Toplana“ kretati sledećom trasom: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom. U povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Vozila sa linije 60 neće saobraćati u nedelju, 9.9.2018. godine tokom samog odvijanja trke. U vreme održavanja manifestacije vozila sa ove linije će čekati na okretnici „Novi Beograd-Toplana“.

Autobusi sa privremene linije 7A, će se iz pravca Novog Beograda u smeru ka Zelenom vencu kretati ul. Antifašističke borbe do Bulevara Mihajla Pupina i raskrsnice sa Milentija Popovića (gde vrši promenu smera), zatim nastavljajaju ulicom Milentija Popovića i dalje svojim redovnom trasom ka Bloku 45.

U skladu sa navedenim tokom održavanja same trke zadržava se redovna trasa linija 78 i 83 u smeru ka centru grada. U suprotnom smeru navedene linije će saobraćati sledećom trasom: Stari Savski most – Zemunski put – Vladimira Popovića – Milentija Popovića – Bulevar Zorana Đinđića – Omladinskih brigada – Bulevar Mihajla Pupina i dalje ka Zemunu.

Linije 16, 65 i 77 se operativno dele na dva dela. Iz pravca Novog Beograda će se u smeru ka Zelenom vencu kretati Bulevarom Mihajla Pupina do raskrsnice sa Milentija Popovića (gde vrše promenu smera), a zatim nastavljaju Ulicom Milentija Popovića, Bulevarom Zorana Đinđića i Bulevarom umetnosti do Bulevara Mihajla Pupina i dalje svojim redovnim trasama.

Linije 16 i 65 promenu smera iz pravca perifernih terminusa (Karaburma 2 i Zvezdara) ka Zelenom vencu vrše na terminusu Trg republike, a linija br. 77 iz pravca terminusa Zvezdara na okretnici Studentski trg.

Linija 95 se operativno deli na dva dela. Iz pravca Novog Beograda će se u smeru ka Zelenom vencu kretati ul. Antifašističke borbe do Mihajla Pupina i raskrsnice sa Milentija Popovića (gde vrši promenu smera), nastavlja ul. Milentija Popovića i dalje svojim redovnom trasom. Linija promenu smera iz pravca Borče ka Zelenom vencu vrši na terminusu Trg republike.

Linije 67, 68 i EKO1 će se u smeru ka Zelenom vencu kretati ul. Antifašističke borbe do Mihajla Pupina i raskrsnice sa Milentija Popovića (gde vrši promenu smera), nastavljaja ul. Milentija Popovića do Bulevara Zorana Đinđića i dalje svojim redovnim trasama. Linija EKO1 neće saobraćati na delu trase od Vukovog spomenika do Ušća.

Sve ostale autobuske linije, uljučujući tramvajske i trolejbuske će operativno menjati trasu prema uputstvima Centra za upravljanje saobraćajem ili čekati na trasi prolazak takmičara.

we-fly-bgd-2018

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar