ZATVARA SE U ULICA NA MILJAKOVCU, PROMENA U PREVOZU

0

Zbog radova na redovnom održavanju kolovoza u Ulici miljakovačke staze, na delu od Ulice vojvode Plamenca do Ulice Maja Glave, koje će izvoditi JKP „Beograd put, u periodu od utorka, 25.02. do 10.03.2020. godine, doći će do potpunog zatvaranja za saobraćaj navedene deonice, pri čemu se menja režim rada linije 505 na sledeći način:

– vozila će saobraćati na relaciji Miljakovac 1 – Sunčani breg, pri čemu će promenu smera kretanja vršiti neposredno ispred zone radova, odnosno ispred raskrsnice ulica Vojvode Plamenca i Miljakovačke staze.

Stajališta:

Privremeno se ukidaju stajališta, u oba smera:

– „Mali zabran“;

– „Miljakovačko brdo“;

– „Miljakovačke staze“.

Uspostavlja se privremeno stajalište „Sunčani breg“ u zoni privremenog terminusa, ispred raskrsnice ulica Vojvode Plamenca i Miljakovačke staze.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar