ZATVARA SE OKRETNICA BANJICA 2 – IZMENE U PREVOZU

0

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji autobusko – trolejbuske okretnice Banjica 2 u periodu od subote, 02.03. do petka, 08.03.2019.godine doći će do zatvaranja same okretnice. U istom periodu doći će do izmene u gradskom prevozu:

  • Trolejbusi sa linija 40 i 41 će saobraćati do stare okretnice „Banjica“ i nosiće oznake 40L i 41L;
  • Uspostavlja se autobuska linija 41A, koja će saobraćati na relaciji Banjica – Banjica 2:

Trasa linije 41A: BANJICA – Crnotravska – Paunova – Baštovanska – Bulevar oslobođenja – Paunova – BANJICA 2 (stajalište za linije poteza 400 u smeru prema Trošarini), dok će u suprotnom smeru vozila saobraćati na trasi BANJICA 2 (stajalište za linije poteza 400 u smeru prema Trošarini) – Paunova – Crnotravska – BANJICA;

  • Vozila sa linije br. 78 će od raskrsnice ulica Paunova i Baštovanska saobraćati trasom: Paunova – Baštovanska – Bulevar oslobođenja – Paunova – BANJICA 2 (stajalište za linije poteza 400 u smeru prema Trošarini), dok će u suprotnom smeru vozila saobraćati na trasi BANJICA 2 (stajalište za linije poteza 400 u smeru prema Trošarini) – Paunova – Crnotravska i dalje redovno. Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti postojeća stajališta, kao i novouspostavljena stajališta u visini tramvajske okretnice, ulice Vračarska i ulice Milovana Markovića u smeru prema okretnici Banjici 2.

Red vožnje pogledajte klikom na link:


POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar