VOZAČI BEZ UNIFORME, OŠTEĆENA „ŠOFERKA“ – ŠTA JE KONTROLA PRONAŠLA U PREVOZIMA?

0

KONTROLA PREVOZ – Kako je saopšteno iz Sekretarijata za javni prevoz, tokom nedelje, 12. januara izvršena je kontrola 27 vozila gradskog prevoza. U 23 su pronađene nepravilnosti, a kontrolisana su vozila na linijama: 25, 47, 49, 94, 406, 406Л, 409, 502, 504, 505, 505Л i 506.

Utvrđeni su sledeći nedostaci: devet vozila je zatečeno bez uniforme, šest vozila ne ispunjava tehničko-eksploatacione karakteristike, dva vozila sa neispravnim displej tablama i šest vozila koja nisu čista.

Dva vozila su čak i isključena iz saobraćaja, jedno zbog oštećenog vetrobranskog stakla i drugih staklenih površina, a drugo zbog nedostatka tapacirunga na sedištima.

Kod svih utvrđenih nepravilnosti predviđena je ugovorna kazna u ukupnom iznosu od 460.000 dinara.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar