VIKEND IZMENE NA 11 LINIJA

0

Tokom izvođenja radova na izgradnji toplovodne mreže u ulici Paunova, na delu između ulica Josipa Slavenskog i ulice Plitvička, doći će do promene u radu linija javnog prevoza. Promena će važiti danas (25. avgust) i u nedelju (26. avgust).

Vozila JGP-a će se za vreme izvođenja radova kretati na sledeći način:

Vozila sa linija 401 i 402 će na delu od raskrsnice ulica Baštovanska – Bulevar oslobođenja u oba smera, saobraćati ulicom Bulevarom oslobođenja;
Vozila sa linija 403, 405, 406, 407, 408, 409 i 503 će: u smeru ka Avali, na delu od terminusa „Voždovac“ do raskrsnice ulica Paunova – Bulevar oslobođenja, saobraćati ulicom Bebelova i Bulevarom oslobođenja; u smeru ka Voždovcu, na delu od raskrsnice ulica Paunova – Bulevar oslobođenja do terminusa „Voždovac“, saobraćati Bulevarom oslobođenja i ulicom Save Maškovića.
Trolejbusi sa linija 41 će saobraćati do stare okretnice na Banjici i nosiće oznake 41L /Studentski trg – Banjica (Stara okretnica)/.
Na relaciji Banjica (Stara okretnica) – Banjica 2, biće uspostavljena autobuska linija 41A.
Trasa linije: Banjica (Stara okretnica) – Crnotravska – Paunova –– Baštovanska – Bulevar oslobođenja – Paunova – Banjica 2;

Vozila sa linije broj 78 će saobraćati izmenjenom trasom i to: Crnotravska – Paunova –– Baštovanska Bulevar oslobođenja – Paunova – Banjica 2.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar