USVOJENO – KAZNA ZA ŠVERCOVANJE U PREVOZU 10.000 DINARA

0

Juče je u Beogradu održana sednica Skupštine grada na kojoj je usvojeno nekoliko odluka – o oglašavanju na teritoriji grada, o komunalnom redu, ali i javnom linijskom prevozu putnika.

Kao što je ranije najavljeno, izmenama Odluke o javnom linijskom prevozu putnika povećana je propisana kazna za putnike koje kontrola u prevozu zatekne bez karte. Kazna za ovaj prekršaj bila je 6.000 dinara, a sada je povećana na 10.000 dinara. Postoji mogućnost da se u roku od osam dana plati 50% kazne, odnosno 5.000 dinara.

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar