50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

UKIDA SE TROLEJBUSKA LINIJA ZBOG RADOVA U UČITELJSKOM NASELJU

1

7. marta su počele izmene u prevozu, zbog radova na izgradnji toplovodnog priključka na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve u Učiteljskom naselju.

Izmene će trajati od 7. do 16. marta, a radovi se izvode u dve faze.

Faza 2 – od 7. do 10. marta

Prekopava se desna saobraćajna traka Ulice Mis Irbijeva (gledano ka Ulici Vojislava Ilića), zbog čega će doći do zatvaranja desne saobraćajne trake na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Vojislava Ilića, sledećih 12,1 metara ka Ulici Križanićeva. Saobraćaj u Ulici Mis Irbijeva (u zoni izvođenja radova) će biti jednosmeran u smeru ka Ulici Križanićeva.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi ukida se trolejbuska linija broj 21 i uvodi se zamensko vozilo 21A, pa će vozila javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

  • vozila sa linije br. 20 će u smeru ka Mirijevu saobraćati redovnom trasom, dok će u smeru ka Velikom Mokrom Lugu saobraćati ulicama Mis Irbijeva, Križanićeva, Velikomoravska, Vojislava Ilića i dalje redovnom trasom;
  • vozila sa linije br. 21A će u smeru ka Učiteljskom naselju saobraćati ulicama Vojislava Ilića, Mis Irbijeva, dok će u smeru ka gradu saobraćati ulicama Mis Irbijeva, Križanićeva, Velikomoravska, Vojislava Ilića, dok i dalje redovnom trasom.

Uspostavlja se privremeno stajalište „Vojislava Ilića 1“ (smer prema gradu) u Ulici Velikomoravska, oko 30 metara ispred raskrsnice sa Ulicom Vojislava Ilića.

Faza 1 – od 11. do 16. marta

Prekopava se leva saobraćajna traka Ulice Mis Irbijeva (gledano ka Ulici Vojislava Ilića), zbog čega će doći do zatvaranja leve saobraćajne trake na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Vojislava Ilića, sledećih 12 metara ka Ulici Križanićeva. Saobraćaj u Ulici Mis Irbijeva (u zoni izvođenja radova) će se odvijati dvosmerno, pri čemu će se postojeća traka za levo skretanje koristiti za kretanje vozila u suprotnom smeru.

Vozila javnog prevoza broj 20 i 21 će u zoni radova (u smeru prema ulici Križanićeva) za svoje kretanje koristiti levu saobraćajnu traku.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

Ostavite komentar