TRAŽE SE I VOZAČI I VOZILA – GSP RASPISAO TENDER

0

GSP je raspisao novi tender kojim traži nova vozila, ali i vozače, na period od pet godina. Traži se deset mini-kombija u žutoj boji.

Namena nije rečena, međutim, prema specifikaciji pretpostavlja se da se radi o prevozu dece jer je odlukom Grada određeno da žutom bojom budu ofarbana vozila kojima se prevoze deca.. Specifikacija kaže da kombiji treba da budu proizvedeni 2019. godine, žute boje, sa 20 sedišta i zaštitnim pojasevima u tri tačke.

Izabrani ponuđač treba da obezbedi i pomoć na putu, kao i kol centar podršku 24 sata svih 365 dana u godini.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar