TRAMVAJI SUTRA IPAK NEĆE VOZITI PREKO MOSTA NA ADI

0

Iako je zvanično saopšteno da je to iskliznuća tramvaja iz šina na Mostu na Adi došlo zbog toga što je vozač prekoračio dozvoljenu brzinu, tramvaji ipak neće saobraćati ovom trasom tokom subote.

Kako se navodi na Bgportal-u, vozila sa linije 11 i 13 će saobraćati preko Starog savskog mosta, dok traje pregled tramvajskih šina na Mostu na Adi.

Povezano: ZBOG ČEGA JE JUČE TRAMVAJ ISKOČIO IZ ŠINA?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ



Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar