SVE IZMENE PREVOZA ZBOG ODRŽAVANJA LITIJA U GRADU

0

IZMENE PREVOZA ZBOG ODRŽAVANJA LITIJA – Kako je navedeno u saopštenju GSP Beograd, povodom praznika Bogojavljenja, 19.01.2020. godine (nedelja) u periodu od 10.45 do 11.15 časova, održaće se svečana Litija u organizaciji GO Čukarica.

U navedenom periodu, povremeno će za saobraćaj, uz asistenciju saobraćajne policije, biti zatvorene ulice: Visoka (deonica od Hrama Svetog Đorđa do raskrsnice sa Radničkom ulicom) i Radnička (deonica od ul. Visoka do ulaza u Adu Ciganliju), pri čemu će vozila JGP -a prolazak Litije čekati na trasi dok se ne uspostavi redovan režim saobraćaja.

Takođe, povodom manifestacije vodoosvećenja Dunava i vađenja Časnog Krsta, 19.01.2020. godine (nedelja), u periodu od 11.30 do 12.30 časova, održaće se svečana Litija u organizaciji GO Zemun.

U navedenom periodu, povremeno će za saobraćaj, uz asistenciju saobraćajne policije, biti zatvorene ulice: NJegoševa, Glavna, Gospodska i Kej oslobođenja (do Bogojavljenskog platoa), pri čemu će vozila JGP-a prolazak Litije čekati na trasi dok se ne uspostavi redovan režim saobraćaja.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar