50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

RADOVI U SREMČICI, PROMENA NA DVE LINIJE GRADSKOG PREVOZA

0

Dva dan će trajati radovi u ulici Dvoržakova, na delu od Beogradske do ulice Žila Verna, u Sremčici. Zbog toga doći će do promena u trasi dve linije gradskog prevoza.

Promene će trajati 3. i 4. marta:

  • vozila sa linije 512 u oba smera će saobraćati ulicama: Beogradska – Tomasa Edisona – Žila Verna – Dvoržakova i dalje redovnom trasom;
  • vozila sa linije 513 u oba smera će saobraćati ulicama: Moštanička – Beogradska – Tomasa Edisona – Žila Verna – Dvoržakova i dalje redovnom trasom.

Privremeno se ukidaju stajališta:

  • „Sremčica /ulaz/“ u oba smera za liniju 512;
  • „Sremčica /ulaz/“ u smeru ka Naselju Gorica za liniju 513.

Privremeno se uspostavljaju stajališta:

  • „Žila Verna“ u smeru ka Banovom brdu, u ul. Dvoržakova, u visini kućnog broja 14;
  • „Dvoržakova“ u smeru ka Naselju Gorica, u Ulici Žila Verna, na poziciji EDB stuba, koji se nalazi oko 10m ispred raskrsnice sa ul. Dvoržakova.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar