50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

RADOVI U RAKOVICI, PROMENE U TRASI SEDAM PREVOZA

0

Sutra počinju radovi na redovnom održavanju u Ulici Miška Kranjca u Rakovivi, na delu od Ulice patrijarha Dimitrija do Ulice pilota Mihaila Petrovića.

Radovi će se izvoditi u dve faze, a trase gradskog prevoza se menjaju na sledeći način:

Faza 1 – zatvaranje kolovozne trake za smer prema ulici Borska, od 08.07.2019. od 08.30 časova do 12.07.2019. godine. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linija javnog prevoza će saobraćati redovnim trasama u smeru ka Ulici patrijarha Dimitrija, dok će u smeru od Resnika i Kneževca saobraćati na sledeći način:

  • Linije 37 i 501 – Patrijarha Dimitrija, Vareška, Borska, Miška Kranjca, Pilota Mihaila Petrovića i dalje redovnom trasom;
  • Linije 47 i 94 – Patrijarha Dimitrija, Vareška, Borska, Bahtijara Vagabzade i dalje redovnom trasom;
  • Linije 54 i 505 – Patrijarha Dimitrija, Vareška, Borska, MILJAKOVAC 1, dok će linija br. 42 u smeru prema Petlovom brdu saobraćati ulicama Borska, Hasanaginice, Pere Velimirovića, Patrijarha Dimitrija, Vareška, Borska, Miška Kranjca, Pilota Mihaila Petrovića i dalje redovno.

Faza 2 – zatvaranje kolovozne trake za smer prema Ulici patrijarha Dimitrija, od 13.07.2019. do 17.07.2019. godine. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi važiće isti režim saobraćaja kao i u prethodnoj fazi, odnosno vozila javnog prevoza će u smeru od Resnika i Kneževca saobraćati na isti način kao i u prethodnoj fazi, dok će ka Ulici patrijarha Dimitrija saobraćati redovnom trasom, trakom koja se u redovnom režimu koristi za smer prema ulici Borska, osim:

  • Linije 37 u smeru prema Kneževcu i linije 42 u smeru prema Trgu Slavija saobraćati ulicama – Pilota Mihaila Petrovića, Miška Kranjca, Borska, Vareška, Patrijarha Dimitrija i dalje svojim redovnim trasama;

Ukida se stajalište „Miška Kranjca“ za oba smera kretanja u Ulici Miška Kranjca, dok se uspostavljaju privremena stajališta u Bulevaru patrijarha Dimitrija „Miška Kranjca“, koja u postojećem režimu koriste vozila sa privremene linije br. 3A (Železnička stanica „Topčider“ – Kneževac).

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar