RADOVI U BORSKOJ, IZMENE NA 9 TRASA GRADSKIH LINIJA

0

RADOVI U BORSKOJ – Kako je navedeno u saopštenju Sekretarijata za saobraćaj, tokom izvođenja radova kojim će se instalacije toplovodne mreže dovesti u funkciju u Borskoj ulici, od 4. do 30. decembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekreterijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi na desnoj strani kolovoza Borske ulice, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Božidara Stojanovića do zone raskrsnice sa Ulicom Bogdana Žerajića, u dužini od oko 400 metara gledano u smeru ka Ulici Miška Kranjca.

Tokom izvođenja radovi doći će do zatvaranje desne strane kolovoza, dok će se preostalom širinom kolovoza saobraćaj odvijati jednosmerno ka Ulici Božidara Stojanovića.

  • Vozila sa linije 47, 50, 59, 94, 502, 505L i E5 će u smeru ka Ulici Miška Kranjca saobraćati Borskom, Vareškom, Čelebićkom, Borskom i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru ići redovnom trasom.
  • Vozila sa linija 54 će u smeru ka terminusu „Miljakovac 1” saobraćati Borskom ulicom, Vareškom, Čelebićkom, Borskom, a u suprotnom smeru ići će redovnom trasom.
  • Vozila sa linija 505 će u smeru ka terminusu „Miljakovačke staze” ići skraćenom trasom od okretnice „Miljakovac 1”, a u suprotnom smeru redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti sva postojeća stajališta.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar