RADOVI NA TRAMVAJSKOJ OKRETNICI, UVODI SE AUTOBUSKA LINIJA

0

U petak, 5. juna i subotu 6. juna izvodiće se radovi na tramvajskoj pruzi na okretnici Kalemegdan (Donji grad), zbog čega će doći do promena u radu linija gradskog prevoza.

Tramvaji na liniji 11 će saobraćati skraćenom trasom Pristaništa – Blok 45, preko Starog savskog posta. Pored toga, uvodi se privremena autobuska linija 2A na relaciji Dorćol (SRC Milan Gale Muškatirović) – Geozavod.

Vozila će saobraćati na trasi: Dorćol (SRC „Milan Gale Muškatirović”) – Tadeuša Košćuška – Pariska – Karađorđeva – Braće Krsmanović – Travnička – promena smera kretanja na kružnom toku u visini Hercegovačke ulice – Karađorđeva – Pariska – Tadeuša Košćuška – Dorćol (SRC „Milan Gale Muškatirović”).

Privremena stajališta:

  • U smeru ka kružnom toku u visini Hercegovačke ulice uspostavlja se stajalište „Solunska” u Ulici Tadeuša Košćuška, stajalište „Kalemegdan” u Pariskoj ulici i stajalište „Pristanište” u Karađorđevoj ulici, a u Ulici Milorada Ekmečića (Travnička) stajalište „Karađorđeva”;
  • U smeru ka Dorćolu uspostavlja se stajalište „Pristanište” u Karađorđevoj, a stajalište „Kalemegdan” u Pariskoj.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar