RADOVI NA ALITINI, UKIDA SE JEDNA LINIJA GRADSKOG PREVOZA

5

LINIJA 81L – Zbog radova na redovnom održavanju kolovoza u u ulici Dobanovački put, u naselju Altina, na delu od ulice Zire Adamovića do ulice Ugrinovački put, koje će izvoditi JKP „Beograd put“, od prvih jutarnjih časova od 6. juna do 25. juna, doći će do potpunog zatvaranja za saobraćaj navedene deonice, pri čemu se menja režim rada linije 81L javnog prevoza na sledeći način:

 • linija 81L /Novi Beograd/Paviljoni/ – Dobanovački put – Altina 1/ će biti privremeno ukinuta, a vozila će biti raspoređena na liniju 81.

Stajališta:

 • Privremeno se ukidaju stajališta u oba smera: „Dobanovački put“, „Abebe Bikila“, „Zire Adamović“, „Vrtić Milica“, „Pavla Vujisića“ i „Viktora Starčića“.

NOVI RED VOŽNJE NA 15 LINIJA GRADSKOG PREVOZA

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

5 коментара

 1. Dejana Kostadinovic on

  A da ne spominjem da apsolutno svi SVI PROLAZE I KAMIONI I AUTOMOBILI TOM ULICOM,a roditeljima i deci je najvecu udarac zadat odlicni ste

 2. Dejana Kostadinovic on

  Umesto da se asfaltiralo za vreme vanrednog stanja kada vrtici nisu radili,po ovom vremenu gomila dece i roditelja pesaci pre i posle posla preparirani od umora putujem do kuce dva sata ko da sam u mladenovcu!!!!! Pritom je pavla vujisica 15 puta gora ulica i u losijem stanju od dobanovackog puta,kamioni za asfaltiranje rade sveukupno tri sata za nedelju dana,tako se borite za nasu decu i drzavu,bravo!! Nastavite da budete punjene plovke i slusate naredjenja i prodajete dusu djavolu. Svaka cast

 3. I jos jedna stvar. 81l ne vozi od 26 maja
  Jer od tada se ide peske.a ne od 6 juna. Mesec dana se pravi ono parce puta
  Uzas

 4. Sramota. Pre dve god se vec radio taj deo puta. Svaki dan idem peske. Sramota. A znate da trazite bus plus. Jel to deca rade put kada treba ovoliko dana. Pri tom nikada ne znam polazak istih,na guglu 1 red voznje,na aplikaciji kad ce mi bus drugi red voznje,a nijedan nije tacan. Idem na pamet pa kada naidje. Sramota.

 5. Mirko Janković on

  Da li ste vi normalni, taj deo ulice je danas asfaltiran, šta će se to raditi narednih 19 dana, sram vas bilo to radite zbog izbora, asvaltirate 300 metar ulice više od mesec dana ti nema nigde u svetu, još jednom sram vas bilo!!!!!

Ostavite komentar