PROTIV ZAGAĐENJA VAZDUHA – GSP NABAVLJA NOVIH 200 AUTOBUSA NA GAS

1

Kako se najavljuje, GSP će tokom 2020. godine nabaviti novih 200 autobusa, ali sa pogonom na gas, što znači da će se graditi i gasne stanice.

Kako je precizirano, biće izgrađene gasne stvanice u dva autobuska pogona, čime će se omogućiti redovno punjenje autobusa. Ova nabavka radi se u skladu sa politikom Grada Beograda da komunalni sistem da svoj doprinos zagađenju vazduha.

Pročitajte i: 

GSP PREKO TENDERA TRAŽI NOVE VOZAČE

O BUS PLUS SISTEMU ODLUČIVAĆE SAOBRAĆAJNI FAKULTET?

TRAŽE SE I VOZAČI I VOZILA – GSP RASPISAO TENDER

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 komentar

  1. Zagadjenje vazduha u gradu jeste problem ali zagadjenje vazduha unutar prevoza je još gore. Ja bih umesto klime u prevoz stavila prečišćivač vazduha, pro100 rešenje – smrad i virusi…dve muve jednim udarcem.

Ostavite komentar