PROMENJENA TRASA JEDNOG PREVOZA U RAKOVICI

0

Kako stoji u zvaničnom saopštenju, u Rakovici su autobusi jedne linije gradskog prevoza počeli da voze izmenjenom trasom, na molbu Opštine Rakovica i građana te opštine.

Radi se o liniji 506 koja od danas prolazi ulicama Dr Aćima Medovića, Milana Bartoša, Brestovačkom i Ulicom delovi a dalje nastavlja svojom redovnom trasom – Ulicom Aleksandra Vojinovića ka Patinom majdanu.

Ovom izmenom obuhvaćene su neke ulice koje do sada nisu bile pokrivene gradskim prevozom.

Za potrebe ove izmene, u delu ulice Milana Bartoša izmenjen je saobraćaj i ona je postala jednosmerna, dok su na izmenjenoj trasi postavljena po četiri nova stajališta u oba pravca.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar