PROMENE U PREVOZU ZBOG RUŠENJA STAROG HOTELA „KONAČIŠTE“

1

Tokom rušenja starog hotela Konačište u Savskoj ulici doći će do promena u funkcionisanju gradskog prevoza, odnosno ukida se jedno stajalište.

Ukida se privremeno stajalište Palata pravde, u smeru ka Mostarskoj petlji. Promena će trajati od 12. do 20. decembra.

Tokom izvođenja ovih radova autobusi na linijama 36, 46, 51, 91, 92, 511, 551, 553 и 601 korisiće stajalište Savski trg – šifra 1726. Promena takođe važi i za vozila sa prigradskih linija ka Sopotu, Obrenovcu, Mladenovcu i Lazarevac.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. šta se dešava sa linijom br.17?Svako jutro na početnoj stanici hiljadu ljudi u 6 sati ujutro,a bus ide na 15 min?Vozimo se kao stoka,izađem iz busa kao da su me svi gazili.ako uspem da uđem!

Ostavite komentar