PROMENE U GRADSKOM PREVOZU U RAKOVICI I ČUKARICI

0

Sutra počinju nove izmene u radu linija gradskog prevoza u Rakovici, kao i na Čukarici. Radove izvodi Beograd put.

Zbog izvođenja radova na održavanju kolovoza u ulici Ratka Mitrovića na delu od ulice Dimitrija Avramovića do ulice Ace Joksimovića, u periodu od 15. jula do 1. avgusta, menja se režim rada linija:

  • vozila sa linija 57, u smeru ka Golf naselju: Ratka Mitrovića – Spasovdanska – Ace Joksimovića – Ratka Mitrovića i dalje redovnom trasom;
  • vozila sa linije 89, u oba smera, će saobraćati: Trgovačka – Ace Joksimovića i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta:

„Jovana Mikića“ i „Milovana Čelebića“ u smeru ka Golf naselju za liniju 57, odnosno u oba smera za liniju 89;

„Dom zdravlja“ u oba smera za liniju 89.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta JGP-a.


Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Miška Kranjca, na delu od Ulice pilota Mihaila Petrovića do ulice Borska, doći će do promene rada linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi u dve faze, i to:

Faza 1 – zatvaranje kolovozne trake za smer prema ulici Borska, u periodu od 15.07.2019. od 08:30 časova do 17.07.2019. godine. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi vozila sa linija javnog prevoza će saobraćati redovnim trasama u smeru ka Ulici patrijarha Dimitrija, dok će u smeru od Resnika i Kneževca saobraćati na sledeći način:

  • Linije br. 37 i 501 – Patrijarha Dimitrija, Vareška, Borska, Miška Kranjca, Pilota Mihaila Petrovića i dalje redovnom trasom;
  • Linije br. 47 i 94 – Patrijarha Dimitrija, Vareška, Borska, Bahtijara Vagabzade i dalje redovnom trasom;
  • Linije br. 54 i 505 –  Patrijarha Dimitrija, Vareška, Borska, MILJAKOVAC 1, dok će linija br. 42 u smeru prema Petlovom brdu saobraćati ulicama Borska, Hasanaginice, Pere Velimirovića, Patrijarha Dimitrija, Vareška, Borska, Miška Kranjca, Pilota Mihaila Petrovića i dalje redovno
  • Linije br. 50, 59 i 502 koje će u smeru prema Banjici saobraćati ulicama Pilota Mihaila Petrovića, Miška Kranjca, Patrijarha Dimitrija, Vareška, Borska i dalje redovnim trasama.

Faza 2 – zatvaranje kolovozne trake za smer prema Ulici patrijarha Dimitrija, u periodu od 18.07.2019. do 20.07.2019. godine. 

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi važiće isti režim saobraćaja kao i u prethodnoj fazi, odnosno vozila javnog prevoza će u smeru  od Resnika i Kneževca saobraćati na isti način kao i u prethodnoj fazi, dok će ka Ulici patrijarha Dimitrija saobraćati redovnom trasom, trakom koja se u redovnom režimu koristi za smer prema ulici Borska, dok će linije br. 50, 59 i 502 u smeru prema Banjici saobraćati kao i u prethodnoj fazi.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar