PROMENA U PREVOZU NA NOVOM BEOGRADU DO KRAJA NOVEMBRA

0

Danas, 1. oktobra, počinju novi radovi u ulicama Jurija Gagarina i Antifašističke borbe na Novom Beograda, koji će se izvoditi u dve faze, do 20. novembra. Zbog ovih radova doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

I FAZA

Od 1. oktobra do 15. novembra doći će do zatvaranja desne kolovozne trake Ulice antifašističke borbe, na delu od Ulice Jurija Gagarina prema Bulevaru Milutina Milankovića (do ulaza u OTC „Novi Beograd”), i zatvaranja dve desne saobraćajne trake Ulice Jurija Gagarina (smer ka Bloku 45), na delu od isključenja sa Mosta na Adi do Ulice antifašističke borbe.

II FAZA

Od 16. do 20. novembra doći će do zatvaranja desne kolovozne trake Ulice antifašističke borbe, na delu od Ulice Jurija Gagarina prema Bulevaru Milutina Milankovića (do ulaza u OTC „Novi Beograd”), i zatvaranja dve leve saobraćajne trake Ulice Jurija Gagarina (smer prema Bloku 45), na delu od isključenja sa Mosta na Adi do Ulice antifašističke borbe.

PUKLO STAKLO NA AUTOBUSU, POVREĐENO DETE

Vozila sa linija javnog prevoza će, u obe faze, saobraćati na sledeći način:

  • na linijama 60, 85, 601N vozila će kroz zonu predmetnih radova saobraćati na redovnoj trasi u oba smera;
  • vozila sa linije 94, smer ka Resniku, saobraćaće redovnom trasom, dok će u smeru ka Bloku 45 ići sledećim saobraćajnicama: Jurija Gagarina, Marka Hristića, Đorđa Stanojevića, Bulevarom Milutina Milankovića, Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom;
  • na linijama 95, E1 i E6, smer ka Borči i Mirijevu, vozila će ići ulicama Jurija Gagarina, Bulevarom Milutina Milankovića, Milentija Popovića i dalje redovno, dok će u smeru ka Bloku 45 redovno saobraćati;
  • vozila sa linija 85, 89, 95, 601N, E1 i E6 će ponovo koristiti svoje redovno stajalište „Blok 42” u smeru ka Bloku 45.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar