50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PROLAZNO VREME GSP-A – KOLIKO DUGO SE ČEKA AUTOBUS? (VIDEO)

5

Građani se svakodnevno žale na gradski prevoz – na redovnost odnosno neredovnost polazaka, gužve u samom autobusu, loše stanje vozila, cene karata itd. Jutros su reporteri TV Prva proverili na licu mesta kakvo je zaista prolazno vreme GSP-a.

Reporter je u roku od sat vremena na stajalištu u Kumodraškoj na Voždovcu merio prolaznost linije 39, a zatim ove informacije uporedio sa infomracijama koje je TV Prva dobila od Sekretarijata za saobraćaj. Video možete pogledati u nastavku.

Javite nam kakvo je prolazno vreme, odnosno koliko dugo čekate autobus u vašem delu grada.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

5 коментара

  1. Linija 15, kao i linija 78, sa okretnice Zemun Novi grad, ni jedan polazak ne ostvruju na vreme koje je zapisano u redu voznje.
    Desava se da nema po tri uzastopna polaska i onda naredni bude u neko potpuno deseto vreme koje ni ne postoji zapisano u redu voznje. Sramota! Ljudi se ne mogu osloniti na te linije.

  2. Autobus 49 cekam u proseku 15-20 minuta, vrlo cesto se desava da ne krene svaki sa pocetne stanice, pa onda cekam i po 40-45 min. Vikendom je jos gora situacija. Uzas….

  3. Autobus na liniji broj 29 uvek cekam barem po 10 minuta, molim vas povećajte broj autobusa i vozača , ne samo na toj liniji nego na svim.

Ostavite komentar