PRODUŽENI RADOVI NA KARABURMI

1

Kako je navedeno u saopštenju GSP Beograd, zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, na delu od Ulice vojvode Micka Krstića do ul. Juhorska, u periodu na snazi je izmenjen režim rada gradskih linija. Radovi su počeli 1. jula, a produženi su do 1. septembra.

Tokom izvođenja radova predviđeno je zatvaranje kolovoza Ulice Marijane Gregoran, pa linije javnog prevoza br. 16, 23 i 25 u oba smera saobraćaju ulicama: Višnjička, Mirijevski bulevar, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea i dalje redovnom trasom.

Vozila sa navedenih linija će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta i novouspostavljeno stajalište „Salvadora Aljendea 1“, u Ulici Salvadora Aljendea (u smeru ka okretnici „Karaburma 2“), 50 metara posle raskrsnice sa Ulicom Marijane Gregoran.

Stajalište „Vojvode Micka Krstića“, u smeru ka okretnici Karaburma 2, (linije broj 16, 23 i 25) se privremeno ukida. Vozila sa navedenih linija će koristiti stajalište „Vojvode Micka Krstića“ nakon raskrsnice sa Ulicom vojvode Micka zajedno sa linijama br. 202, 25P, 32, 32E, 35, 35L i 74.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

1 komentar

  1. Zasto su radovi svakog leta u glavnoj ulici na Karaburmi? Zasto mi iz ovog dela grada moramo da se zlopatimo i budemo bez saobračaja po najvećim vrućinama? Da li se mi možda nalazimo na nekom važnom arheološkom lokalitetu?

Ostavite komentar