PRODUŽEN ROK VAŽENJA BUS PLUS KARTICA ZA NAJSTARIJE SUGRAĐANE

0

PRODUŽEN ROK VAŽENJA BUS PLUS KARTICA – Korisnicima usluga javnog linijskog prevoza putnika, starijim od 65 godina, kojima je istekao rok važenja personalizovane kartice od tri godine, od danas je omogućena kupovina godišnjih elektronskih karata za 2021. godinu bez prethodnog pribavljanja nove personalizovane kartice, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Navedena kategorija korisnika kupovinu karte, po ceni od 407 dinara, može da obavi u svim maloprodajnim objektima (kioscima) na teritoriji grada Beograda, što je bila praksa i do sada.

UMESTO BUS PLUSA BEOGRADSKA KARTICA – ČEMU SLUŽI I KAKO ĆE SE KORISTITI?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar