PRIVREMENA PROMENA TRASE ZA VIŠE LINIJA GRADSKOG PREVOZA

0

Na tri različite lokacije obavljaće se zakazani radovi od 8. decembra, što dovodi do promene u radu linija gradskog prevoza.

Produženo do daljeg. Izvode se radovi na vodovodnoj mreži u Bulevaru vojvode Mišića, u zoni ulaza u restoran Topčiderska noć. Zbog toga će u subotu, 8. decembra, od 8h do 20h doći do sledećih promena:

vozila sa linije br. 49 će saobraćati u oba smera Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, preko Mostarske petlje, Bulevarom vojvode Mišića i petlje „Careva ćuprija“ i dalje redovnim trasama;
vozila sa linije br. 94 će saobraćati u oba smera Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, preko Mostarske petlje i Gazele, ulicom Vladimira Popovića, Jurija Gagarina, Antifašističke borbe i dalje redovno.
Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti postojeća stajališta.

Zbog izvođenja radova na izmeštanju kablovskog voda za Ispravljačku stanicu „Košutnjak“ u Ulici patrijarha Dimitrija 67a, doći će do izmene rada linija javnog prevoza u subotu, 08.12.2018. godine, u periodu od 09.00 do 14.00 časova.

Tokom izvođenja radova, doći će do obustave električne energije u ispravljačkoj stanici „Košutnjak“, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

tramvaji sa linije 3 će operativno saobraćati na relaciji: Omladinski stadion – Topčider;
uspostavlja se autobuska linija 3A na relaciji: Železnička stanica Topčider – Kneževac.
Trasa linije u oba smera: Topčiderski put – Bulevar patrijarha Pavla – Patrijarha Dimitrija – Oslobodilaca Rakovice – Oslobođenja – Kneževac.

U visini postojećih tramvajskih stajališta uspostavljaju se autobuska stajališta:

– „Železnička stanica Topčider“

– „Patrijarha Pavla“,

– „Rasadnik“,

– „Košutnjak“,

– „Vareška“,

– „Miška Kranjca“ i

– „Slavka Rodića“ u oba smera.

Autobusi sa linija 3A će koristiti postojeća autobuska stajališta linija JGP-a.

Zbog izvođenja radova u raskrsnici ulica Ace Joksimovića i Ratka Mitrovića, koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, doći će do izmene rada linija javnog prevoza u periodu od 08.12.2018. godine od 07.00 časova do 09.12.2018.godine do 15.00 časova.

Tokom izvođenja radova, doći će do zatvaranja predmetne raskrsnice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

vozila sa linija br. 37, 50 i 89 će saobraćati u oba smera ulicama Ratka Mitrovića, Jablanička, Trgovačka i dalje redovnim trasama;
vozila sa linije br. 52 će saobraćati u oba smera ulicama Vinogradski venac, Jablanička, Trgovačka i dalje redovnom trasom;
vozila sa linije br. 57 će saobraćati ulicama Ratka Mitrovića, Dimitrija Avramovića, Veljka Petrovića, Jablanička, Ratka Mitrovića i dalje redovnom trasom;

Tokom izvođenja radova biće uspostavljena privremena stajališta:

u Ulici Dimitrija Avramovića, neposredno ispred kolskog ulaza kućnog broja 22 i
u Jablaničkoj ulici, ispred objekta sa kućnim brojem 53.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

 

[ditty_news_ticker id=“36340″]


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar