PREKID SAOBRAĆAJA VOZOVA NA RELACIJI BEOGRAD – MLADENOVAC

0

Zbog prekida saobraćaja na delu pruge Resnik – Pinosava – Mladenovac, otkazan je saobraćaj vozova iz sistema BG VOZ na relaciji Beograd Centar – Mladenovac – Beograd Centar. Neće saobraćati voz br. 7903 Beograd Centar (16.05) – Mladenovac (17.49) i voz br.7904 Mladenovac (18.52) – Beograd Centar (19.58).

Dok se ne izvrši sanacija pruge i dok pruga ne bude puštena za redovan saobraćaj, biće otkazani vozovi iz sistema BG VOZ koji saobraćaju na relaciji Beograd Centar – Mladenovac – Beograd Centar.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar