POPUNITE ANKETU – KOLIKO STE ZADOVOLJNI GRADSKIM PREVOZOM?

0

ANKETA GRADSKI PREVOZ – Beograđani koji koriste javni prevoz se najčešće žale na česte gužve u prevozu, ukidanje određenih linija, kašnjenje vozila, lošu povezanost određenih delova grada…

Odnedavno na sajtu Gradskog saobraćajnog preduzeća možete popuniti anketu o zadovoljstvu javnim prevozom u glavnom gradu. U pitanju je anketa sačinjena od 31 pitanja koja se odnose na pouzdanost i komfor u vozilu, dostupnost u vremenu i prostoru, pitanja u vezi karata itd.

Pomenutu anketu možete popuniti klikom na link OVDE.

OD VIKENDA STUPA NA SNAGU NOVI REŽIM U GRADSKOM PREVOZU
IZMENJENO RADNO VREME BUS PLUS PRODAJNIH MESTA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar