50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PONOVO SE UKIDAJU TROLE 40 I 41

0

Zbog radova u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, na delu od Ulice LJutice Bogdana do Ulice dr Milutina Ivkovića, menja se režim rada gradskog prevoza.

Promena počinje od subote u 7h i trajaće do utorka, 6. novembra do 04h.

Za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka za smer kretanja ka Banjici. Saobraćaj će, u smeru ka Banjici funkcionisati saobraćajnom trakom za smer kretanja ka gradu (u redovnom režimu saobraćaja), a u suprotnom smeru saobraćaj će funkcionisati na alternativnoj trasi.

U subotu 03. novembra, nedelju 04. novembra i ponedeljak 05.11.2018. godine, celodnevno se menja režim rada linija JGP-a na sledeći način:

  • trolejbuska linija 28 se pojačava;
  • trolejbuske linije 40 i 41 se ukidaju;
  • uspostavlja se privremena autobuska linija 41A na relaciji: Studentski trg – Banjica 2, koja će saobraćati na sledeći način:

– u smeru ka terminusu Banjica 2 redovnom trasom trolejbuske linije 41;

– u smeru ka terminusu Studentski trg redovnom trasom trolejbuske linije 41, osim što će u zoni radova saobraćati ulicom Neznanog junaka – LJutice Bogdana – Dr Milutina Ivkovića – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića i dalje trasom linije 41;

  • vozila sa linija 34 i 38A, u smeru ka Bulevaru Vojvode Putnika u zoni radova će saobraćati ulicom: Neznanog junaka – LJutice Bogdana – Dr Milutina Ivkovića – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića i dalje redovnim trasama.
    U suprotnom smeru vozila sa linija 34 i 38A saobraćaju redovnim trasama.

Ukidaju se stajališta „Stadion Partizan“ i „Pedagoška Akademija“ u oba smera.

Na izmenjenim delovima trase vozila će koristiti postojeća stajališta JGP-a.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar