POJAČAVA SE BROJ AUTOBUSA NA 16 LINIJA GRADSKOG PREVOZA

1

Prema analizama popunjenosti vozila gradskog prevoza, od srede, 20. maja, pojačava se broj vozila u prepodnevnom i popodnevnom špicu na 16 linija.

Više autobusa može se očekivati na linijama 33, 37, 43, 47, 50, 51, 52, 58, 89, 95, 302, 405, 408, 601, 604 i 605. Što se prigradskih i lokalnih linija tiče, više vozila biće na 493 (Beograd – Mladenovac /auto-putem/) i 581 (Beograd – Lazarevac), 140 L (Vrbovno -Lazarevac) i 162 A (Bistrica – Lazarevac – Kruševica).

viber-baner-poziv-beograduživo

Povezano:

GRADSKI PREVOZ, MASKE I NJIHOVA POTPUNO NEPRAVILNA UPOTREBA

IZMENE NA ŠEST LINIJA PREVOZA U RAKOVICI

KADA POČINJE DA SAOBRAĆA NOĆNI PREVOZ U BEOGRADU?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. A sta je sa 48, 59? Tamo ne rade kamere, pa nista mogli i njih da prekontrolisete? Prepuni autobusi svako jutro, a na sve to pozatvarani svi prozori, sede jedni pored drugih i pola autobusa bez maski i rukavica… Ne daj boze da otvoris prozor ko ja sto sam, pa sam morala 10 minuta da se raspravljam s covekom i objasnjavam mu da nema vazduha i da jedan moze sve da nas zarazi….

Ostavite komentar