POČINJU RADOVI NA TRI LOKACIJE – IZMENE NA VEĆEM BROJU GRADSKIH LINIJA

0

IZMENE NA VEĆEM BROJU GRADSKIH LINIJA – Od sutra 23. septembra počinju radovi na tri lokacije u gradu, zbog čega će doći do izmena u saobraćaju, ali i izmena u saobraćaju gradskih linija. Sve promene pogledajte u nastavku:


Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Prvomajska (GO Zemun) na delu između ulica Đorđa Čutukovića i Železnička, u periodu od 23.09. do 17.11.2020. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

 • faza 1 – Radovi se izvode u ulici Prvomajska (desna kolovozna traka u smeru prema gradu) na delu između ulica Đorđa Čutukovića i Hercegovačka u periodu od 23.09. do 23.10.2020. godine. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi ulica Prvomajska će u zoni radova biti jednosmerna u smeru ka okretnici Zemun (Novi grad).
  • Vozila sa linija javnog prevoa br. 15, 15N i 78 će u smeru ka okretnici Zemun (Novi grad) saobraćati redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati ulicama: Prvomajska, Đorđa Čutukovića, Krajiška, Hercegovačka, Prvomajska i dalje redovno.
 • faza 2 – Radovi se izvode u ulici Prvomajska (desna kolovozna traka u smeru prema gradu) na delu između ulica Đorđa Čutukovića i Hercegovačka, uključujući i deo raskrsnice ulica Prvomajska, Hercegovačka i Rada Končara (desna saobraćajna traka do sredine raskrsnice) u periodu od 24.10. do 25.10.2020. godine. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi ulica Prvomajska će u zoni radova biti jednosmerna u smeru ka okretnici Zemun (Novi grad).
  • Vozila sa linija javnog prevoa br. 15, 15N i 78 će u smeru ka okretnici Zemun (Novi grad) saobraćati redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati ulicama: Prvomajska, Đorđa Čutukovića, Krajiška, Hercegovačka, Prvomajska i dalje redovno. Vozila sa linija br. 45 i 612 će u smeru ka okretnicama Blok 44 i Nova Galenika saobraćati redovno, dok će u smeru ka okretnicama Zemun (Novi grad) i Novi Beograd (Paviljoni) saobraćati ulicama: Rada Končara, Prvomajska, Pazovački put, Geteova, Krajiška i dalje redovno.
 • faza 3 – Radovi se izvode u ulici Prvomajska (desna kolovozna traka u smeru prema gradu) na delu između ulica Hercegovačka i Železnička, uključujući i deo raskrsnice ulica Prvomajska, Hercegovačka i Rada Končara (desna saobraćajna traka od sredine raskrsnice) u periodu od 26.10. do 27.10.2020. godine. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi ulica Prvomajska će u zoni radova biti jednosmerna u smeru ka okretnici Zemun (Novi grad).
  • Vozila sa linija javnog prevoa br. 15, 15N i 78 će u smeru ka okretnici Zemun (Novi grad) saobraćati redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati ulicama: Prvomajska, Hercegovačka, Krajiška, Železnička, Prvomajska i dalje redovno. Vozila sa linija br. 45 i 612 će u smeru ka okretnicama Zemun (Novi grad) i Novi Beograd (Paviljoni) saobraćati redovno, dok će u smeru ka okretnici Blok 44 i Nova Galenika saobraćati ulicama: Slovenska, Geteova, Prvomajska, Rada Končara i dalje redovno. Vozila sa linije br. 18 će u smeru ka okretnici Zemun (Bačka) saobraćati redovno, dok će u smeru ka okretnici Medaković 3 saobraćati ulicama: Ugrinovačka, Gornjogradska, Prvomajska i dalje redovno.
 • faza 4 – Radovi se izvode u ulici Prvomajska (desna kolovozna traka u smeru prema gradu) na delu između ulica Hercegovačka i Železnička, bez raskrsnice ulica Prvomajska, Hercegovačka i Rada Končara u periodu od 28.10. do 17.11.2020. godine. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi ulica Prvomajska će u zoni radova biti jednosmerna u smeru ka okretnici Zemun (Novi grad).
  • Vozila sa linija javnog prevoa br. 15, 15N i 78 će u smeru ka okretnici Zemun (Novi grad) saobraćati redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati ulicama: Prvomajska, Hercegovačka, Krajiška, Železnička, Prvomajska i dalje redovno. Vozila sa linija br. 45 i 612 će u oba smera dalje redovno. Vozila sa linije br. 18 će u smeru ka okretnici Zemun (Bačka) saobraćati redovno, dok će u smeru ka okretnici Medaković 3 saobraćati ulicama: Ugrinovačka, Gornjogradska, Prvomajska i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, kao i privremeno strajalište:

– Gornjogradska 1 – u ulici Gornjogradska, oko 50 metara posle raskrsnice sa ulicom Ugrinovačka, za liniju br. 18 u smeru ka okretnici Medaković 3, tokom izvođenja radova u fazama 3 i 4.

OKO SOKOLOVO OD DANAS U PREKO 240 ULICA (MAPA)

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Bulevar Nikole Tesle, na delu od ulice Bulevar Mihajla Pupina do ulice Ušće u Beogradu doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi bez saobraćaja po fazama i to:

 • Faza 1 – ulica Bulevar Nikole Tesle – zatvaranje ulice za saobraćaj u smeru ka Zemunu u periodu od 23.09.2020. godine od 07:00 časova do 27.09.2020.godine do 15:00 časova, pri čemu će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:
  • – linije br. 15, 84, 704, 706 i 707 će se u smeru prema Zemunu kretati ulicama Bulevar Mihajla Pupina, Trešnjin cvet, Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnom trasom, dok će u smeru prema gradu saobraćati redovno;
  • – linije br. 27E i 35 će se u smeru prema terminusu Novi Beograd (Blok 20) kretati ulicama Bulevar Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa (Blok 20), dok će u smeru prema gradu saobraćati redovno;
  • – linija br. 60 će u smeru prema okretnici „Novi Beograd (Toplana)“ saobraćati ulicama Brankov most, Milentija Popovića, Vladimira Popovića, Zemunski put, Brodarska i dalje redovnom trasom, dok će u smeru prema gradu saobraćati redovno.
 • Faza 2 – ulica Bulevar Nikole Tesle – zatvaranje ulice za saobraćaj u smeru ka centru grada u periodu od 30.09.2020. godine od 07:00 časova do 04.10.2020.godine do 15:00 časova, pri čemu će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:
  • – linije br. 15, 84, 704, 706 i 707 će se u smeru prema centru grada kretati ulicama Bulevar Nikole Tesle, Trešnjin cvet, Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom, dok će u smeru prema Zemunu saobraćati redovno;
  • – linije br. 27E, 35 i 60 će u oba smera saobraćati redovno.
UVOĐENJE REČNOG JAVNOG PREVOZA U BEOGRADU?

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju ulice Dušana Damjanovića, na delu od ulice 13. oktobra prema ulici Rucka, u sredu 23.09. od 07:00 do 15:00, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova, doći će do potpunog zatvaranja ulice Dušana Damjanovića u zoni radova, pa će linije javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

 • Vozila sa linije br. 553 će saobraćati ulicama 13. oktobra, Duboko, Palih boraca Male Moštanice, Moštanička, terminus RUCKA;
 • Vozila sa linija br. 860A i 860J će saobraćati ulicama 13. oktobra, Duboko, Palih boraca Male Moštanice, Moštanička i dalje redovnom trasom;
 • Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, a linija br. 553 i privremeno stajalište „Mala Moštanica (brdo)“ u ulici Moštanička, u zoni raskrsnice sa ulicom Palih boraca Male Moštanice.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar