OVO JOŠ NISTE VIDELI U GRADSKOM PREVOZU (FOTO)

0

GALEB U GRADSKOM PREVOZU – Na društvenim mrežama, u grupi Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva, danas se pojavila fotografija nastala u gradskom prevozu na liniji 65. Svi smo svedoci da se u gradskom prevozu može svašta videti, ali pretpostavljamo da galeba još uvek niste videli.

Izgubio se u gradu pa ga vraćaju do reke. Linija 65.

Gepostet von Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva am Dienstag, 15. September 2020

Prema rečima sugrađana, galeb se izgubio u gradu, a prolaznici koji su ga pronašli, poneli su ga sa sobom kako bi ga vratili do reke. Nadamo se da je galeb sada na bezbednom. 🙂

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar