OBAVLJENO SNIMANJE POPUNJENOSTI VOZILA – IZMENE NA 14 LINIJA GRADSKOG PREVOZA

3

IZMENE NA 14 LINIJA GRADSKOG PREVOZA – Zaposleni Sekretarijata za javni prevoz i JKP GSP „Beograd” su 16. i 17. oktobra, od 22 sata do ponoći na terenu obavili snimanja popunjenosti vozila na dnevnim linijama čije trase prolaze kroz centralnu gradsku zonu, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Navedenih dana vršeno je i snimanje popunjenosti vozila na prvim polascima noćnih linija na Trgu republike. Cilj snimanja je bila provera usklađenosti ponuđenih kapaciteta prevoza sa prevoznim potrebama putnika, nakon uvedene mere zaštite stanovništva od širenja epidemije izazvane virusom korona, ograničenog radnog vremena ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata do 23 sata.

Snimanje popunjenosti vozila je izvršeno 16. oktobra na 47 linija dnevnog i na 17 linija noćnog prevoza putnika, a 17. oktobra na 43 linije dnevnog i na 17 linija noćnog prevoza putnika.

Na osnovu rezultata snimanja biće uspostavljeni dodatni polasci od 23. oktobra i 24. oktobra od 22 sata na 14 dnevnih linija 16, 26, 27, 27E, 29, 31, 35, 37, 43, 48, 53, 56, 74 i 95.

HITNE IZMENE NA JEDNOJ LINIJI ZBOG NEPLANIRANIH RADOVA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

3 коментара

  1. Nezadovoljna Putnica on

    Očigledno na liniji 601 ne postoje kamere pošto svaki drugi polazak skoro ne biva ostvaren. Ko će da nadoknadi narodu to što mora više vožnji da uplaćuje jer ova autobuska linija ne poštuje red vožnje i onda ljudi moraju da ulaze u prepune buseve u ovakvim vremenima da ne bi zakasnili na posao

  2. Свјетлана on

    Не знам какав је то ред вожње, чекамо 29 на почетној пола сата, а по 3,4 троле чекају и онда у пар минута све 4 крену
    Данима је хаос са 29, и баш ће маска да помогне,шесто људи унутра дишу једнину друге!!

Ostavite komentar