NOVI RADOVI I PROMENE U PREVOZU NA MIRIJEVU

5

Počevši od sutra PZP Požarevac izvodiće radove na rehabilitaciji kolovoza ulice Matice Srpske na deonici od ulice Milana Rakića do ulice Vitezova Karađorđeve zvezde. Radovi će se izvoditi u 7 faza.

Faze 1, 2 i 3 – od 1. septembra do 1. oktobra – deonica od ulice Milana Rakića do ulice Mihaila Bulgakova

Radovi će se u ovoj fazi izvoditi na polovini kolovoza, pa će se saobraćaj odvijati isključivo u smeru ka ulici Milana Rakića. Linije 20 i 79 će delimično izmeniti trasu u smeru ka terminusima Mirijevo 3Mirijevo 4, na delu raskrsnice ulica Milana Rakića – Matice Srpske do raskrsnice ulica Mihaila Bulgakova – Matice Srpske.

Vozila na linijama 20 i 79 saobraćaće: Milana Rakića – Vitezova Karađorđeve zvezde – Mirijevski venac – Rableova – Matice Srpske i dalje redovnom trasom.

Faze 4 i 5 – od 2. oktobra do 16. oktobra – deonica od ulice Mihaila Bulgakova do ulice Semjula Beketa

Radovi će se izvoditi na polovini kolovoza, a saobraćaj će se odvijati isključivo u smeru ka ulici Mihaila Bulgakova. Tokom ove faze, prevozi na sledeći način menjaju trasu:

 • vozila na liniji 20 u smeru ka terminusu Mirijevo 3, na delu od raskrsnice Mihaila Bulgakova – Matice Srpske do raskrsnice Koste Nađa – Semjuela Beketa, saobraćaće: Matice Srpske – Mihaila Bulgakova – Koste Nađa – Mirijevo 3.
 • vozila na liniji 79 u smeru ka terminusu Mirijevo 4, od raskrsnice Rableova – Marice Srpske do raskrsnice Semjuela Beketa – Matice Srpske, saobraćaće: Matice Srpske – Rableova – Mirijevski venac – Semjuela Beketa – Matice Srpske i dalje redovom trasom.

Faze 6 i 7 – od 17. oktobra do 31. oktobra – deonica od ulice Semjula Beketa so ulice Vitezova Karađorđeve zvezde

Radovi će se u ovoj fazi izvoditi na polovini kolovoza i saobraćaj će se odvijati isključivo u smeru ka Semjula Bekete. U ovom periodu promena u trasi je na liniji 79 u smeru ka terminusu Mirijevo 4.

Vozila sa linije 79, na delu od raskrsnice Semjula Beketa – Matice Srpske do raskrsnice Semjuela Beketa – Koste Nađa, saobraćati: Matice Srpske – Semjuela Beketa i dalje redovom trasom.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

5 komentara

 1. Nadam se da makar neće produžavati rokove, jer je već kolaps ovih dana tu. I molim vas, kaže se U Mirijevu, a ne NA Mirijevu!

  • Kaže se na Mirijevu, kao na Dorćolu, na Vračaru itd. Predlog na stoji pored imena naselja u gradu, a predlog u pored imena samostalnog naselja, npr. sela ili gradova. Srdačan pozdrav sa Mirijeva. Nismo u selu.

   • Naselje Mirijevo je poteklo od samostalnog sela Mirijeva i ostalo je pravilo da se koristi fraza „u Mirijevu“, iako je u međuvremenu postalo deo grada Beograda. Pravopis dozvoljava upotrebu oba predloga, s tim što se preporučuje oslanjanje na osećaj i na upotrebu u lokalu. Dakle, Mirijevci će reći: „u Mirijevu“. Vas možemo pitati za Kumrovac, eventualno… 🙂

 2. Marija Petrovic on

  Sramotno. Sta su radili celo leto dok su ljudi imali odmore i djaci raspust? Komplikujete.Ovako nesto se radi samo kod nas,to nigde videla nisam.

Ostavite komentar