NOVE PROMENE U PREVOZU NA NOVOM BEOGRADU

0

U ulici Nedeljka Gvozdenovića, na delu od Viktora Novaka do Dušana Vukasovića, od danas počinju novi radovi zbog čega će doći do promena u radu linija gradskog prevoza.

Radovi će se izvoditi do 18. oktobra, a promene će biti na linijama 70, 72, 74, 75, i 75N.

U smeru ka Bežanijskoj kosi, vozila sa tih linija saobraćaće trasom: Dr Huga Klajna, Ljubinke Bobić, Grčkom, Milana Vujaklije, Nedeljka Gvozdeovića i dalje redovnom trasom.

ZATVARAJU SE ULICE U BEOGRADU – SVE IZMENE PREVOZA NA JEDNOM MESTU

U smeru prema gradu prevoz će se obavljati ulicama Nedeljka Gvozdenovića, Marka Pola, Grčkom, Viktora Novaka, Dr Huga Klajna i dalje redovnom trasom.

Stajališta

Na izmenjenim delovima svojih trasa vozila će korisiti postojeća stajališta, ali novouspostavljeno stajalište, u Grčkoj ulici, u zoni raskrsnice sa ulicom Matije Vukovića (za oba smera). Takođe, stajalište se uspostavlja u ulici Viktora Novaka, u zoni sa Grčkom ulicom.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar