NOVE PROMENE NA TRAMVAJSKIM LINIJAMA 6, 7 I 12

0

Zbog radova na popravci pregledu tramvajskih šina i skretnice u Bulevaru kralja Aleksandra, na delu od ulice Svetozara Markovića do Resavske.

Od subote u 00.30 do nedelje u 3.30h tramvaji sa linije 7 i 12 saobraćaće u oba smera trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Beogradska – Trg Slavija – Nemanjina i dalje redovnom trasom.

Tramvaj sa linije 6 saobraćaće na relaciji Omladinski stadion – Ustanička, sa oznakom 6L.

Privremeno se ukidaju stajališta Pravni fakultet u smeru ka Tašmajdanu, odnosno u smeru ka Ustaničkoj za liniju 6, Tašmajdan u oba smera, RK Beograđanka u oba smera i okretnica Tašmajdan.

Privremeno se izmešta stajalište Park Tašmajdan za liniju 74 na lokaciju oko 90 metara ispred postojećeg, u visini zaustavne linije ispred restorana Madera.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar