NOVA FAZA RADOVA U „ČETIRI BULEVARA“ – IZMENE U PREVOZU

0

Zbog izvođenja radova na na rekonstrukciji i uređenju ulice Džordža Vašingtona (deo između ulica Takovska i Bulevar despota Stefana) – S3 i (deo između ulica Bulevar despota Stefana i Drinčićeva) – faza S4A u periodu od 16.02.2020. do 31.08.2020.godine, doći će do izmene rada linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova, važiće sledeći režim rada linija javnog prevoza:

– tramvajske linije br. 2, 5 i 10 i dalje ne saobraćaju;

– autobuska linija br. 79 i dalje saobraća ulicama: Dimitrija Tucovića, Cvijićeva, Poenkareova, Venizelosova, Francuska, Cara Dušana i dalje redovnom trasom;

– privremena autobuska linija br. 5A saobraća na relaciji Dorćol /SRC „Milan Gale Muškatirović“/ – Tadeuša Košćuška – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – 27.marta – Kraljice Marije – Vukov spomenik.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar