50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

NORMALIZOVAN SAOBRAĆAJ U KRALJICE MARIJE I 27. MARTA, A GDE SU TRAMVAJI?

2

TRAMVAJI 2, 5 I 10 – Kao što je i ranije najavljeno, u petak 7. februara uspostavljen je redovan režim saobraćaja na potezu od Ruzveltove do Takovske ulice, postavljeni su kontejneri i signalizacija za parkiranje koja se od ovog datuma i naplaćuje. Vozila u srednjoj traci nema, kao ni parkiranih automobila na šinama.

Postavljena su i nova stajalšta za autobuse, javni gradski saobraćaj funkcioniše normalno, ali možda ste primetili da iako su ulice završene tramvaja na pomenutom potezu ipak nema. Šinski saobraćaj će biti uspostavljen tek kada bude završena deonica do Kalemegdana, kako trenutno nije moguće spojiti staru i novu tramvajsku mrežu. Ovo zapravo znači da, ukoliko budu ispoštovani rokovi za završetak radova, tramvaje 2, 5 i 10 na ovom potezu možemo videti tek na jesen.

Izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

2 коментара

  1. Nema tramvaja, neće ih ni biti dok se ne završi komplet ulica. Ali što je mnogo bitnije – NEMA ni autobusa, ni 5L, niti 79! A saobraćaj funkcioniše normalno.
    Dokle će stanari ovog dela grada ići peške ili zaobilaznim putem do Francuske uice, pitamo se.!? Od Vuka do Dorćola nije malo.

Ostavite komentar